Enciclopedia Plantelor Medicinale Spontane Din Romania Pdf

Enciclopedia Plantelor Medicinale Spontane Din Romania Pdf

Exista un numar mare de carti referitoare la plantele medicinale spontane. Pentru ca un nou volum de acest gen sa-si croiasca drum, trebuie sa prezinte aspecte si informatii noi, sa ofere abordarii inedite si exact acest lucru isi propune si lucrarea de fata. Volumul Enciclopedia plantelor medicinale spontane din Romania, autor biolog Mihaela Temelie, aparuta la Editura Rovimed Publishers, Bacau, 2006, cuprinde 831 de pagini si prezinta plantele utilizate in scopuri terapeutice in Romania, fie de medicina traditionala, fie de cea culta, care vegeteaza in flora spontana a tarii noastre.

In foile sale, cartea contine 328 de imagini cu plantele medicinale descrise si 328 de harti cu reprezentarea arealului acestora in parte. Aceasta carte prin intreaga sa prezentare, se adreseaza in egala masura specialistilor (biologi, medici, farmacisti), dar si publicului larg, oferind informatii noi, bogate si diverse legate de plantele cu importanta terapeutica. Cartea Enciclopedia plantelor medicinale spontane din Romania - Mihaela Temelie face parte din categoria Terapii Alternative a librariei online Libris. Jaan tere naam 1992 full movie hd download. ro si este scrisa de Mihaela Temelie.

Enciclopedia Plantelor Medicinale Spontane Din Romania Pdf

Cultivarea plantelor medicinale. Drivers asrock conroe1333 d667 windows 7 OPORTUNITATE Cum s. Afaceri plante medicinale - Ziare. Idei de afaceri: Cum poti face bani din cultivarea plantelor medicinale?

Cartea a fost publicata la editura ROVIMED. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 50 de lei. Hp web jetadmin 10.3 - 64 bit sw.

Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20. Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris.ro si a plasat cel putin o comanda. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii. Valoarea punctelor acordate reprezinta 1% din valoarea totala a comenzii.

100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. De exemplu, pentru fiecare 100 de lei cheltuiti veti primi 100 puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu.

Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu. Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris.ro. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs.

De cumparaturi. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul 'incarca'.

Descriere Lucrarea de fata este conceputa in 4 volume distincte si reprezinta un ghid informational extrem de util si accesibil oricarui cititor, prilejuind experienta inedita a unui excurs cognitiv mirific in specificitatea patrimoniului floral al Romaniei.